Sammanfattning

Sammanfattning

Nu har du tagit del av tekniker för att mobilisera energi, skapa ett positivt ”emotional state” och bryta negativa tankemönster, skapa effektivare kommunikation.

Vi har visat hur du kan använda olika sätt, tekniker, för att förflytta dina känslor och låta ditt nervsystem och kropp göra det mesta av jobbet. Orden du använder är viktiga och du ökar din genomslagskraft samt förmåga att skapa relationer när du släpper loss din personlighet och känslomässiga energi. Förhoppningsvis har du fått ny energi, några goda skratt och igenkännanden när du sett videorna med Fredrik och Jens.Texterna innehåller en del teori och praktiska exempel samt övningar.

Slutmålet är att du på ett naturligt sätt expanderat din verktygslåda som människa men också insett att ingen är perfekt och att vi alla är mer lika än olika.

När och om du vill fördjupa dig i detta ämne finns det spännande litteratur att läsa. Sök på som ”neuroscience” så hittar du den senaste forskningen. Min personliga favorit är Peter Levines ”Awakening the tiger” som handlar om hur nervsystems inneboende förmåga till självreglering och relationsskapande fungerar, hur trauma kan botas och hur du kan med enkla medel ge dig ett tryggare och mer kreativt liv.

Kommentera gärna vad du tagit till dig och vad som fungerat för dig!

Fredrik Swahn och Jens Edgren

Complete and Continue  
Discussion

0 comments