Skapa energi inför kundmöten & presentationer på 30 sekunderI denna digitala träning får du tillgång till unika kunskaper om hur du väcker upp din energi, motivation och närvaro inför viktiga kundmöten och presentationer. Om du hur kan vara närvarade som människa och skapa starka relationer med dina kunder och medarbetare - och släppa manus.

Du får lära dig enkla metoder för att bryta negativa tankemönster - att vara mer av dig själv och använda de signler som ditt nervsystem skickar på ett sätt som gär dig till en bättre säljare och chef.

Metoderna fungerar på webmöten, på fysisk möten och på scen.


Om Shortcuts


Det är tufft att få tid med kunderna idag, att få deras uppmärksamhet. Ännu svårare är det att få ditt erbjudande högst upp på deras agenda. Att ens få en kvart kan ta flera veckor, vissa kunder lyckas du aldrig nå. En av orsakerna är att de digitala mötena tycks äta upp all tid i kalendrarna. En annan är att mailboxen är full av ”viktiga” mail och att de sociala medierna oavbrutet pockar på uppmärksamhet. Även om det alltid finns tid känns det som man orkar. I denna säljutbildning kommer du får lära dig enkla tekniker för att bryta igenom dessa hinder.

Det handlar om ditt sätt att ställa frågor, lyssna på kunden och fånga fakta. När du använder vad vi kallar ”shortcuts” kommer du öka din hitrate och säljeffektivitet. Om du låter som alla andra säljare kommer du inte att sticka ut. Du kommer drabbas av ”tindersyndromet”, kunden försvinner helt plötsligt från konversationen. Kunden tappar motivationen att prata med dig.

Om du däremot lyckas lyssna och skapa energi kommer det motsatta hända: kunden är motiverad att ta affären till nästa steg. Din relation kommer med kunden kommer att bli starkare. Du kommer att boka fler kundbesök och sälja mer. Och undra hur det gick till!


Hur skapar du energi och motivation?Kursen bygger på erfarenhet och forskning om neurobiologi:

  1. Hur beslut tas,
  2. Hur känslor skapas
  3. Hur du skapar energi, motivation och en vilja att rätt action
Praktiska övningar för web- och fysiska mötenFredrik och Jens visar hur metoderna kan användas i olika situationer

  • Inför en prestation
  • På möten där du skall lyssna extra mycket
  • När du möter motstånd
  • När du vill vara mer av dig själv
  • Nä du skall landa efter en ansträngande insats
  • När du vill nå fram till dina kunder, medarbetare och relationer


Nedladdningsbar guide


Ladda ned ett 10 sidigt dokument med en detaljerad beskrivning metoderna, övningarna samt extra teori.

This course is closed for enrollment.